Bør jeg skaffe meg hengevugge eller vugge?Oppdatert 3 months ago

Den viktigste forskjellen mellom hengevuggen og vuggen vår, er hvilken type bunn den har. Vuggen har større dimensjoner og en flat bunn, som det er noen barn som foretrekker. Samtidig har vuggen den samme beroligende effekten som hengevuggen. Utformingen av vuggen er ment for barn som trives med å se på alt som skjer rundt seg, eller for barn som blir varme når de sover. Hvis barnet ditt ikke er komfortabelt med kurven til hengevuggen, vil vuggen være et ideelt valg.

Hvis du bruker vuggen etter at barnet ditt har lært seg å rulle rundt på egen hånd, så anbefaler vi et konstant tilsyn.