Hvor lenge kan babyen min sove i hengevuggen?Oppdatert 3 months ago

Hos Moonboon henviser vi alltid til anbefalingene fra helsemyndighetene. De har ikke gitt noen konkrete anbefalinger for bruk av hengevugge. Babyen kan i prinsippet sove i hengevuggen så lenge det er nødvendig. Vi anbefaler imidlertid at du bruker hengevuggen som et supplement til en ekte seng, da babyen din også skal kunne sove på en fast madrass. Hvis du er usikker på babyens søvnmønster og behov, anbefaler vi at du snakker med legen din, eller med helsepersonell.