Moonboon logo

Alle artikler

Hvordan plasserer jeg avstiveren i hengevuggen?Oppdatert 3 months ago

Vi vet av erfaring at de fleste kunder bruker avstiveren på egen hånd, og bare legger den i hengevuggen. Du kan bestemme om du vil kombinere den med kapokmadrassen eller ikke. Hvis du vil kombinere dem, anbefaler vi at du legger avstiveren i den innsydde lommen og deretter legger kapokmadrassen løst i hengevuggen, da det ikke er nok plass til begge madrassene i den innsydde lommen.