Moonboon - Hjelpesenter logo
Moonboon - Hjelpesenter logo

Alle artikler

Hvordan vet jeg om det er sikkert for en baby å sove I moonboons vektprodukterer?Oppdatert 5 months ago

Moonboons Vektvest og Vektsovepose er designet med fokus på sikkerhet, komfort og brukervennlighet. Produktene er grundig testet og følger EU-standarden EN ISO 11092:2014, og de er sertifisert og godkjent til OCS Blended Standard. Dette er din garanti at produktene er sikre å bruke og egnet til babyer og barn. 

Designet på vektproduktene sikrer at produktet ikke klatrer opp og at barnet ikke kan sparke det over hodet eller ansiktet med fare for kvelning. 

Vektproduktene har hull til armene og er designet for å holde seg på plass. Hullene har en passende størrelse, som hverken er så store at albuen kan stikke igjennom eller så små at det er vanskelig å få produktet på og av.

Vektproduktene er designet for å støtte barnet i å sove på ryggen i henhold til anbefalingene fra Helsetilsynet. Vektproduktenes økte vekt kan gjøre det mer krevende for barnet å justere liggestillingen selv. Av sikkerhetsmessige grunner og for å forhindre krybbedød, må vektproduktene kun brukes av barn som er 8 måneder eller eldre. Som en tommelfingerregel må barnet kunne snu seg selv, da barnet selv må kunne justere sovestillingen og endre hodets stilling under søvnen.

Vi anbefaler alltid å bruke vektproduktene i henhold til anbefalingene og brukerveiledningen for å skape de beste og tryggeste rammene for barnet.

Hvis babyen din kan snu seg, følger vektproduktene kroppen naturlig uten vanskeligheter.  

Vektproduktene har et innebygd Secure Cell System som deler de små tyngdeperlene i glass i små rom, og sørger for en jevn fordeling av vekten på kroppen. Fyllet av polyesterfibre og små glassperler er inndelt i små rom og kviltet sammen med interlock-stoff på utsiden og single jersey på innsiden av fôret. 

Var denne artikkelen nyttig?
Ja
Nei