Kan babyen min sove i hengevuggen om natten?Oppdatert 3 months ago

Du kan enkelt bruke hengevuggen om natten. Det er imidlertid viktig å ikke la ham eller henne sove i hengevuggen uten tilsyn. Vi anbefaler at du bruker hengevuggen som et supplement, da babyen din også må ha mulighet for å sove på en fast madrass. Hengevuggen skal aldri erstatte en ekte seng. Vi anbefaler ikke å bruke hengevuggen så snart babyen din kan snu seg. Vær også oppmerksom på at babyen din skal kunne snu hodet fritt, og at hodet ikke må presses mot brystet. Hos Moonboon gir vi alltid veiledning i henhold til helsemyndighetene, men for øyeblikket er det ingen spesifikke anbefalinger om bruk av hengevugge. Hvis du er usikker på babyens søvnmønster og behov, anbefaler vi at du snakker med legen din, eller med helsepersonell.