Når bør jeg bruke Tvillinghengevuggen?Oppdatert 3 months ago

Tvillinghengevuggen er utviklet til tvillinger som tilsammen veier mellom 4-20 kg. Det medfølger en fjær, som kan brukes både med og uten vuggemotor, når barna tilsammen veier mellom 4-12 kg. Moonboons Fjær+ kan kjøpes med ekstra, når barna veier mellom 12-20 kg. Barna kan ligge i Tvillinghengevuggen samtidig eller hver for seg, alt ettersom deres søvnrytmer og behov. Tvillinghengevuggen er designet slik at det ikke er behov for en motvekt, når bare det ene barnet ligger i hengevuggen.