Når kan vi begynne å bruke vektdynen?Oppdatert 2 months ago

Moonboons Vektprodukter er utviklet i samarbeid med søvneksperter og er sikkerhetstestet opp mot den Europeiske Sikkerhetsstandard: EN 16779-1_2018. Produktene er derfor sikre å bruke, og gir samtidig en behagelig opplevelse. I overensstemmelse med de Europeiske Sikkerhetsstandarder må Vektdynen bare brukes av barn som er 12 måneder eller eldre. Barnet skal selv kunne snu seg rundt fra mage til rygg og tilbake igjen. Dette er særlig viktig, når barnet bruker produktet i forbindelse med å sove.