Retur

Hvordan returnerer jeg bestillingen min?

Fra den dagen du mottar bestillingen din har du 14 dager på deg til å returnere den.  Klik her for at registrere din retur.

Kan jeg kjøpe produktet nå og starte min 14-dagers returrett når babyen er født?

Når du mottar varene dine, har du alltid 14 dager på deg til å returnere dem for full refusjon. Vi har ikke mulighet til å utsette eller endre denne perioden. Vi har full forståelse for at du ønsker å ha alt klart til babyen, men vi kan ikke endre 14

Koster det penger å returnere et produkt?

Siden det koster penger å sende produktet tilbake til oss, vil et lite gebyr bli trukket fra beløpet som refunderes til deg.