Hva er forskjellen mellom Motor Original og Motor Connect?Oppdatert 3 months ago

Hovedforskjellen mellom våre to vuggemotorer ligger i hvordan du bruker dem. Vår Moonboon Original kan slås av og på og justeres ved hjelp av TIMER- og TEMPO-knappene foran på motoren. Når du bruker Motor Connect, kan du enkelt slå den av og på og justere den på telefonen din i Moonboon-appen. I tillegg har Motor Connect også flere søvnprogrammer tilgjengelig for deg i appen, som automatisk øker hastigheten og senker tempoet i vuggingen for å matche barnets søvnrytme, og som er designet av søvneksperter.