Vuggemotorer

Hvordan kan en Vuggemotor hjalpe barnet mitt?

La Vuggemotoren hjelpe barnet med å finne ro, når det er sovetid, og bruk den under søvnen for å hjelpe barnet ditt fra en søvnsyklus til den neste og eliminere tidlige oppvåkninger. De vuggende bevegelsene minner barnet om tiden i mors mage og stimu

Hvorfor skal jeg velge en Vuggemotor fra Moonboon?

Moonboons Vuggemotor er den mest stillegående motoren på markedet, som sikrer deg en myk og beroligende vugging. Den er designet og utviklet i Danmark og grundig sikkerhetstestet av våre danske ingeniører og sikkerhetskonsulenter. Resultatet er en kv

Hva er forskjellen mellom Motor Original og Motor Connect?

Hovedforskjellen mellom våre to vuggemotorer ligger i hvordan du bruker dem. Vår Moonboon Original kan slås av og på og justeres ved hjelp av TIMER- og TEMPO-knappene foran på motoren. Når du bruker Motor Connect, kan du enkelt slå den av og på og ju

Hvordan vet jeg hvilken motor jeg har?

Du kan identifisere versjonen av motoren din basert på hvilke knapper den har. Hvis timer- og tempoknappene på motoren er hvite og det er en Bluetooth-knapp mellom knappene, har du en Motor Connect. Hvis tidtaker- og tempoknappene på motoren din er g

Hvordan fungerer motoren?

Motorene fra Moonboon sikrer skånsomme og trygge bevegelser, og skaper det beste miljøet for at barnet ditt kan å finne ro, sovne og sove bedre. Moonboon Motor Original er intuitivt designet slik at alle kan bruke den uten problemer. 'TIMER'-knappen

Hvilke produkter er Motor Connect og Motor Original kompatible med?

Begge motorer er kompatible med både hengevuggen, vuggen og tvillinghengevuggen vår.

Hvorfor har motoren min begynt å svinge/vibrere?

Det dere opplever kan være såkalte "resonans"-vibrasjoner. Disse kan oppstå når fjæren vugger opp og ned som et trekkspill, på grunn av trekkraften i den.   Disse resonanssvingningene avhenger av hvordan produktet er hengt opp, av barnets vekt og hvo

Hvorfor kan ikke vuggemotoren bevege seg raskere?

Flere eksperter har deltatt i utformingen av Moonboon-produktene – både ingeniører og fagfolk fra helsemyndighetene. For oss har sikkerhet alltid vært det viktigste, og motorens maksimale hastighet ble satt i henhold til anbefalingene fra ekspertene.