Hvordan vet jeg hvilken motor jeg har?Oppdatert 3 months ago

Du kan identifisere versjonen av motoren din basert på hvilke knapper den har. Hvis timer- og tempoknappene på motoren er hvite og det er en Bluetooth-knapp mellom knappene, har du en Motor Connect. Hvis tidtaker- og tempoknappene på motoren din er grå, har du en Motor Original. Hvis timer- og tempoknappene på motoren din er hvite, og det ikke er noen Bluetooth-knapp mellom dem, har du en Moonboon Motor 1.0.