Hvordan fungerer motoren?Oppdatert 3 months ago

Motorene fra Moonboon sikrer skånsomme og trygge bevegelser, og skaper det beste miljøet for at barnet ditt kan å finne ro, sovne og sove bedre.

Moonboon Motor Original er intuitivt designet slik at alle kan bruke den uten problemer. 'TIMER'-knappen øverst brukes til å stille inn den tidsperioden som du vil at motoren skal vugge, og den kan stilles fra 5 minutter til et ubegrenset antall timer. 'TEMPO'-knappen nederst brukes til å justere vuggehastigheten til barnets behov. Hvis du har en Moonboon Motor Connect, kan du enkelt stille inn tidtakeren og tempoet via Moonboon-appen på smarttelefonen din. Vi anbefaler alltid at du leser bruksanvisningen før du begynner å bruke motoren.